Skip to main content

Sweet sour Quorn wok

Vegetarian Quorn Pieces stir fry with peppers, baby corn and asparagus with a side of noodles, served on a plate

Hvis du ikke er sikker på hvordan du lager sursøt saus med mindre mettet fett og færre kalorier, vil vår oppskrift på Quorn-stykker i sursøt saus være nettopp det du trenger for å få en orientalsk vri på enhver hverdagsmiddag.

Tjener 4

35 mins

Enkel

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Laget med Quorn-biter

Rik på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mettet fett

Ingredienser

  • 1 pk Quorn-biter
  • 6 ss ferskpresset appelsinjuice
  • 2 ss dry sherry
  • 1 ss mørk soya saus
  • 4 ts vineddik
  • 1 hakket hvitløksfedd
  • 2 ss olje
  • 1 pose Findus Wok It Classic
  • 2 ss solsikke olje
  • 100 ml grønnsaksbuljong
  • 1 ss honning
  • 1/2 ts maizena mel
  • salt
  • pepper
  • Eggnudler

Metode

  1. Bland appelsinjuice, sherry, soyasaus og eddik. Tilsett hvitløk og hell over Quornbiter. Dekk til og mariner i 30 minutter. Ta ut Quornbiter og sett marinaden til side.
  2. Varm opp halvparten av oljen i en stor stekepanne, eventuelt en wokpanne. Tilsett Quornbiter og stek i fem minutter til de er gylne. Ta bitene ut, og legg dem til side.
  3. Replace the first sentence with: Tilsett resten av oljen og stek wokgrønnsakene som anvist på posen.

INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER

Se alle oppskrifter