Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Oppskrifter FOR ALLE

Quorn ruller i filodeig med mynteyoghurt

serves
Porsjoner 4
cooking time
30 Minutter
serves
0 cals * Per Serving

Ingredienser

  • 1 pakke Quornfarse
  • 1 stk finhakket løk
  • 2 stk pressede hvitløksfedd
  • 2 ss spisskummen
  • 2 stk egg
  • 1 dl strimlet bladpersille
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 ss strimlet mynte
  • 16 stk ark av filodeig
  • rapsolje, til steking og pensling
  • salt

Slik gjør du

  1. Fres løk og hvitløk i litt rapsolje.
  2. Tilsett Quornfarse og spiskummen, stek i ett par minutter. 
  3. Rør inn egg og bladpersille, smak til med salt.
  4. Legg arkene av filodeig to og to. Fordel deigblandingen på arkene, brett inn kantene og rull dem sammen. Pensle dem med rapsolje. 
  5. Stek Quorn rullene på 200°C i ovnen til de får en gyllen farge. 
  6. Mens du venter blander du matyoghurt med mynte og smaker til med salt.
Print oppskrift
Andre oppskrifter du kan prøve