Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Oppskrifter FOR ALLE

Quorn og sopp stroganoff

serves
Porsjoner 4
cooking time
20 Minutter
serves
0 cals * Per Serving

Ingredienser

  • 2 ss rapsolje
  • 1 stor rødløk, skivet
  • 2 knuste hvitløksfedd
  • 1 pk Quornbiter
  • 225 g hele champignon, kuttet
  • 2,5 dl grønnsaksbuljong
  • 2 ts paprikapulver
  • 2 ts brandy (valgfritt)
  • 1 dl créme fraîche
  • salt
  • pepper
  • Hakket frisk persille
  • Strimlet paprika
  • kokt ris

Slik gjør du

  1. Varm olje i en panne, tilsett løk og hvitløk og la det steke på middels varme i fem minutter. Tilsett Quornbiter, champignon og paprikapulver og la det koke i fem minutter til. Tilsett buljongen, brandy (dersom man ønsker) og la det koke i ca. ti minutter eller til mengden væske er halvert.
  2. Rør inn créme fraîche og smaksett med salt og pepper. La det koke på middels varme i fem minutter. 
  3. Pynt med hakket persille og paprika.
Print oppskrift
Andre oppskrifter du kan prøve