Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Oppskrifter FOR ALLE

Quorn-Fileter med sprø krydderskorpe

serves
Porsjoner 2 - 4
cooking time
15 Minutter
serves
125 cals * Per Serving
serves
1.3g sat fat * Per Serving

Ingredienser

  • 4 Quorn-fileter, kjøleskapstemperatur (hvis frosne tines de over natten i kjøleskapet eller i mikrobølgeovnen)
  • 3 skiver ciabattabrød (50 g)
  • 1/4 liten løk
  • 1 lite fedd hvitløk
  • 8 g blandede friske urter, slik som persille, basilikum, rosmarin
  • 8 g revet parmesan (vegetarisk)
  • Revet skall av 1/4 sitron
  • Sort pepper etter smak
  • 1 egg, pisket

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 180°C.

Ha brødet i foodprosessoren og kjør til det danner seg grove smuler. Ha dette i en bakebolle.

Kjør løken, hvitløken og de friske urtene i foodprosessoren før du blander dem inn i smulene sammen med ost, sitronskall og sort pepper.

Hell det piskede egget i en grunn bolle, og smuleblandingen på en tallerken. Ta en Quorn-filet, dypp den i egget før du gnir den i smuleblandingen. Legg den på et lett smurt stekebrett. Gjenta med de resterende tre, sett så brettet midt i ovnen og stek i 12 minutter til de får en gyllen farge.

 

Tips : Server gjerne med sautert sopp eller en frisk bladsalat.

Print oppskrift
Andre oppskrifter du kan prøve