Quorn-fileter med sitronglasur og asparges 

Bli inspirert og prøv dette Quorn Vegan Fillets måltidet, servert med cayenne pepper og asparges. Avslutt med å sprinkle vår aromatiske sitron glasur over.

Tjener 3

10 mins

A Little Effort

178 kalorier
(Per porsjoner)

Ingredienser

  • 2 Quorn-fileter
  • 1 ss mel
  • 1 ts salt
  • ½ ts sort pepper
  • ½ ts cayennepepper
  • 1 ts sitronskall
  • 1 ss matolje
  • 250 g asparges, skrelt og beskåret etter behov
  • 1 sitron, i skiver
  • 1 ss lønnesirup
  • 1 ss vegansk smør1 ss sitrontimian

Metode

  1. Bland mel, cayennepepper, salt og sort pepper i en bolle, og ha det i en plastpose sammen med sitronskallet. Ha i filetene og rist forsiktig til de blir dekket av blandingen.
  2. Forvarm matoljen i ei stekepanne, og stek filetene i 3-4 minutter på hver side til de er gylne. Skjær hver filet i ca 4 stykker, og hold dem varme til du skal bruke dem igjen.
  3. Stek aspargesen forsiktig til den er myk. Hold den varm, og krydre etter smak.
  4. Legg sitronskivene i panna sammen med en liten klatt smør, og stek noen minutter på hver side til de er karamelliserte. Fjern skivene, og hold dem varme til du skal bruke dem igjen.
  5. Ha lønnesirupen og smøret i panna og stek i 1-2 minutter. Ha oppi timianen. Hell dette over Quorn-filetene og aspargesen.