Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Oppskrifter FOR ALLE

Quorn-fileter med sitronglasur og asparges

serves
Porsjoner 3
cooking time
10 Minutter
serves
178 cals * Per Serving
serves
1.6g sat fat * Per Serving

Ingredienser

  • 2 Quorn-fileter
  • 1 ss mel
  • 1 ts salt
  • ½ ts sort pepper
  • ½ ts cayennepepper
  • 1 ts sitronskall
  • 1 ss matolje
  • 250 g asparges, skrelt og beskåret etter behov
  • 1 sitron, i skiver
  • 1 ss lønnesirup
  • 1 ss vegansk smør
  • 1 ss sitrontimian

Slik gjør du

Bland mel, cayennepepper, salt og sort pepper i en bolle, og ha det i en plastpose sammen med sitronskallet. Ha i filetene og rist forsiktig til de blir dekket av blandingen.

Forvarm matoljen i ei stekepanne, og stek filetene i 3-4 minutter på hver side til de er gylne. Skjær hver filet i ca 4 stykker, og hold dem varme til du skal bruke dem igjen.

Stek aspargesen forsiktig til den er myk. Hold den varm, og krydre etter smak.

Legg sitronskivene i panna sammen med en liten klatt smør, og stek noen minutter på hver side til de er karamelliserte. Fjern skivene, og hold dem varme til du skal bruke dem igjen.

Ha lønnesirupen og smøret i panna og stek i 1-2 minutter. Ha oppi timianen. Hell dette over Quorn-filetene og aspargesen.

Print oppskrift
Andre oppskrifter du kan prøve