Skip to main content

Quorn-fileter med sitronglasur og asparges 

Bli inspirert og prøv dette Quorn Vegan Fillets måltidet, servert med cayenne pepper og asparges. Avslutt med å sprinkle vår aromatiske sitron glasur over.

Tjener 3

10 mins

Litt innsats

178 kalorier
(Per porsjoner)

A bag of Quorn Fillets showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Laget med Quorn-fileter

Rik på protein

Glutenfri

Ingen soya

Ingredienser

  • 2 Quorn-fileter
  • 1 ss mel
  • 1 ts salt
  • ½ ts sort pepper
  • ½ ts cayennepepper
  • 1 ts sitronskall
  • 1 ss matolje
  • 250 g asparges, skrelt og beskåret etter behov
  • 1 sitron, i skiver
  • 1 ss lønnesirup
  • 1 ss vegansk smør1 ss sitrontimian

Metode

  1. Bland mel, cayennepepper, salt og sort pepper i en bolle, og ha det i en plastpose sammen med sitronskallet. Ha i filetene og rist forsiktig til de blir dekket av blandingen.
  2. Forvarm matoljen i ei stekepanne, og stek filetene i 3-4 minutter på hver side til de er gylne. Skjær hver filet i ca 4 stykker, og hold dem varme til du skal bruke dem igjen.
  3. Stek aspargesen forsiktig til den er myk. Hold den varm, og krydre etter smak.
  4. Legg sitronskivene i panna sammen med en liten klatt smør, og stek noen minutter på hver side til de er karamelliserte. Fjern skivene, og hold dem varme til du skal bruke dem igjen.
  5. Ha lønnesirupen og smøret i panna og stek i 1-2 minutter. Ha oppi timianen. Hell dette over Quorn-filetene og aspargesen.

INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER

Se alle oppskrifter