Quorn-fileter med Niçoise-oliven, tørkede tomater og kapers
Denne superraske retten med Quorn-fileter, Niçoise-oliven og soltørkede tomater er en av de enkleste rettene man kan tenke seg, og er perfekt om man skal ha gjester og ser etter noe enkelt å lage.
Tjener 4
20
mins
Easy
414 kalorier (Per porsjoner)
Ingredienser
8 Quorn-fileter (4-pakke)
Olivenolje
200 g Niçoise-oliven
200 g soltørket tomat i olje
200 g kapers
1 glass hvitvin
Salt, etter smak
Pepper, etter smak
Persille
Metode
Forvarm 1 ss olivenolje i ei stekepanne og stek Quorn-filetene i 7-8 minutter.
Ha oppi oliven, de hakkede, soltørkede tomatene samt kapers.
Rør om og stek det hele videre i 2 minutter.
Løs opp skyen i panna med et glass hvitvin og krydre med salt og pepper etter smak.