Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Oppskrifter FOR ALLE

Quorn-fileter med Niçoise-oliven, tørkede tomater og kapers

serves
Porsjoner 4
cooking time
20 Minutter
serves
414 cals * Per Serving
serves
3.6g sat fat * Per Serving

Ingredienser

  • 8 Quorn-fileter (4-pakke)
  • Olivenolje
  • 200 g Niçoise-oliven
  • 200 g soltørket tomat i olje
  • 200 g kapers
  • 1 glass hvitvin
  • Salt, etter smak
  • Pepper, etter smak
  • Persille

Slik gjør du

Forvarm 1 ss olivenolje i ei stekepanne og stek Quorn-filetene i 7-8 minutter.
Ha oppi oliven, de hakkede, soltørkede tomatene samt kapers.
Rør om og stek det hele videre i 2 minutter.
Løs opp skyen i panna med et glass hvitvin og krydre med salt og pepper etter smak.
Server Quorn-filetene med et dryss av persille.
Print oppskrift
Andre oppskrifter du kan prøve