Skip to main content

Quorn-fileter med Niçoise-oliven, tørkede tomater og kapers

Denne superraske retten med Quorn-fileter, Niçoise-oliven og soltørkede tomater er en av de enkleste rettene man kan tenke seg, og er perfekt om man skal ha gjester og ser etter noe enkelt å lage.

Tjener 4

20 mins

Enkel

414 kalorier
(Per porsjoner)

A bag of Quorn Fillets showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Laget med Quorn-fileter

Rik på protein

Glutenfri

Ingen soya

Ingredienser

  • 8 Quorn-fileter (4-pakke)
  • Olivenolje
  • 200 g Niçoise-oliven
  • 200 g soltørket tomat i olje
  • 200 g kapers
  • 1 glass hvitvin
  • Salt, etter smak
  • Pepper, etter smak
  • Persille

Metode

  1. Forvarm 1 ss olivenolje i ei stekepanne og stek Quorn-filetene i 7-8 minutter.
  2. Ha oppi oliven, de hakkede, soltørkede tomatene samt kapers.
  3. Rør om og stek det hele videre i 2 minutter.
  4. Løs opp skyen i panna med et glass hvitvin og krydre med salt og pepper etter smak.
  5. Server Quorn-filetene med et dryss av persille.

INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER

Se alle oppskrifter