Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Oppskrifter FOR ALLE

Pasta Bolognese

serves
Porsjoner 4
cooking time
20 Minutter
serves
0 cals * Per Serving

Familiens favoritt i en sunnere utgave.

Ingredienser

  • 1 liten boks tomatpuré
  • 4 friske tomater
  • 1 løk
  • 2 hvitløksfedd
  • basilikum
  • timian
  • persille
  • 200 g tagliatelle
  • 4 ss olivenolje
  • salt
  • pepper
  • 400 g Quornfarse
  • Smør
  • 50 gr parmesan

Slik gjør du

  1. Hakk opp løken og stek den i en panne med olivenolje.
  2. Tilsett hvitløk og tomatpuré.
  3. Tilsett friske tomater og hakkede urter; la dette koke sammen i noen minutter for å blande smakene.
  4. Stek Quornfarse i en separat panne med smør, salt og pepper.
  5. Bland farse med grønnsakene og tilsett litt friske urter samt salt og pepper.
  6. Tilsett blandingen på toppen av tagliatellen som kokes al dente.
  7. Dryss parmesan over.
Print oppskrift
Andre oppskrifter du kan prøve