Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Oppskrifter FOR ALLE

Orientalske Quorn wraps

serves
Porsjoner 4
cooking time
30 Minutter
serves
0 cals * Per Serving

Ingredienser

  • 1 pk Quornbiter
  • 1 finhakket hvitløksfedd
  • 2 ss soya
  • 2 ss honning
  • 2 dl matyoghurt
  • 10 g frisk mynte, strimlet
  • 10 g frisk koriander, strimlet
  • 2 stk vårløk, skivede
  • 2 stk gulrøtter
  • ½ agurk
  • 4 stk tortilla
  • salt
  • nymalt pepper

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200º C.
  2. Bland hvitløk, soya og honning i en liten ildfast form. Tilsett Quorn bitene og mariner dem i ti minutter.
  3. Rør samtidig sammen matyoghurt, mynte og koriander. Tilsett vårløk og smak til med salt og pepper.
  4. Skjær gulrot og agurk i tynne skiver ved hjelp av en ostehøvel.
  5. Varm de marinerte Quorn bitene i ovnen i ca ti minutter eller til de får en fin farge. Snu etter halve tiden. 
  6. Smør yoghurtblandingen på hver tortilla, legg gulrot og agurk på midten, topp med Quorn bitene og rull sammen til wraps.
Print oppskrift
Andre oppskrifter du kan prøve