Hvis du er glad i mac n’ cheese så vil du elske vår kjøttfrie versjon med Quorn-farse. Vi tilsetter paprikapulver og karri for å få et lite ekstra smaksløft, så hele familien skal elske den!
Tjener 6
40
mins
Easy
289 kalorier (Per porsjoner)
Ingredienser
300 g Quorn-farse
300 g makaroni
1/2 ss olivenolje
2 løk, finkuttet
2 ts karri, valgfritt
1 ts paprikapulver, valgfritt
2 ts soyasaus
3 egg
4 dl melk
100 g reven, vegetarisk emmentalerost, valgfritt
Metode
Forvarm ovnen til 180°C.
Kok makaronien etter instruksjonene på pakken. Sil av og sett til side.
Imens varmer du olje i en mellomstor stekepanne. Ha oppi løk, stek til denne er myk og gjennomsiktig. Tilsett karri og paprikapulver (dersom du ønsker dette), og stek i 1 minutt, før du tilsetter farsen. Stek i 2 minutter, så det brunes lett, bland så inn soyasausen.
Bruk ei skje, legg farseblandingen i ei ildfast form og legg makaronien over. I en egen bolle blander du sammen egg og melk. Hell dette over makaronien, og strø ost over, om du ønsker det.
Stek i ovnen i 30-35 minutter, til det får en gyllen farge.