Quorn-filet med ris Jamaica style

Søtt, hett og med futt - disse skarpe, jamaicanske Jerk-filetene laget av Quorn-fileter og krydret med chili, kanel og malt ingefær vil vekke smaksløkene dine til live med en dæsj karibisk solskinn. De serveres på en seng av ris og erter med en limebåt til. En himmelsk måltidsidé.

Tjener 4

30 mins

A Little Effort

186 kalorier
(Per porsjoner)

Ingredienser

  • 6 Quorn-fileter
  • 2 ss olje
  • ½ ts sterk chilipulver
  • ½ ts kanel
  • ½ ts malt ingefær
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 dl ananasjuice
  • 3 ss mango chutney

Metode

  1. Forvarm ovnen til 200°C
  2. Varm opp oljen i en stekepanne, ha oppi chili, kanel og ingefær og stek i ett minutt. Skru ned varmen, ha oppi brunt sukker og stek i 30 sekunder.
  3. Tilsett ananasjuice og mango chutney, kok opp og la det deretter småkoke i 20 minutter til sausen har tyknet.
  4. Hell sausen over filetene. Pass på at de dekkes jevnt.
  5. Legg filetene på et stekebrett og stek dem i ovnen i 10-12 minutter. Skjær filetene i tykke skiver og server med ris, kidneybønner, vårløk og en liten dæsj limejuice.