Denne enkle flatbrødpizzaen har krutt i seg. Den er toppet med deilig sunne Quorn-stykker, paprika og mozzarella.
Tjener 2
35
mins
A Little Effort
531 kalorier (Per porsjoner)
Ingredienser
150 g Quorn-biter
1 liten, oransje paprika, tynt skivet og med frøene fjernet
1 liten aubergine, tynt skivet
1 mykt flatbrød med hvitløk og persille
100 g mozzarellaperler
1 liten rød chili, i tynt skivede ringer
8-10 mynteblader, finrevet
2 ss olje smakssatt med hvitløk
1 ss soyasaus
½ ts chiliflak
Metode
Forvarm ovnen til 200°C. Legg den oransje paprikaen i et stekefat og bak i 10 minutter, ta den så ut og la den avkjøles.
I mellomtiden blander du ingrediensene til marinaden i en bolle og legger Quornstykkene oppi. Dekk til og la det marinere i 30 minutter.
Bruk en grillpanne, stek auberginene over høy varme i ett minutt på begge sider og sett det til side.
Legg flatbrødet på et stekebrett og legg de skivede auberginene, de marinerte stykkene, den oransje paprikaen, mozzarellaperlene og chilien på toppen og stek dette midt i ovnen i 12 minutter, eller til pizzaen er gyllen og mozzarellaen bobler.