Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Oppskrifter FOR ALLE

Chili-og kokosglassert Quornfilet på salatseng

serves
Porsjoner 4
cooking time
15 Minutter
serves
0 cals * Per Serving

Ingredienser

  • 4 porsjoner
  • 1 pk Quornfileter
  • ca 1 dl søt chilisaus med kokos
  • 1 boks svarte bønner
  • 2 avokadoer
  • 1 pose ruccola salat
  • 200 g cherrytomater
  • lys japansk soya
  • noen limebåter (valgfritt)
  • salt
  • nymalt pepper

Slik gjør du

  1. Begynn med salaten. Hell bønnene i en sil og skyll av dem. Skjær avokadoen i skiver, skyll og tørk av ruccolaen. Del tomatene i to.
  2. Bland alt forsiktig sammen, utenom avokadoen, og tilsett salt og pepper. Drypp litt rapsolje over.
  3. Stek Quornfileter som anvist på pakningen. Tilsett salt og pepper. Pensle på søt chilisaus med kokos mot slutten.
  4. Fordel salaten på fire tallerkner. Skjær fileten i biter og topp med avokado, tomater og bønner.
  5. Drypp litt soya og gjerne lime over avokadoen.
Print oppskrift
Andre oppskrifter du kan prøve