Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Oppskrifter FOR ALLE

Cæsar Salat

serves
Porsjoner 4
cooking time
20 Minutter
serves
0 cals * Per Serving

Ingredienser

  • 1 stor Romano salat
  • 1 dl aioli
  • 2 ansjosfileter
  • 100 gr parmesan
  • 20 krutonger
  • ½ rødløk
  • 2 hardkokte egg
  • Quornbiter

Slik gjør du

  1. Bland en aioli med ansjosfilet samt revet parmesan for å lage Cæsardressingen.
  2. Stek baconet i pannen og la det tørke på et papirhåndkle. 
  3. Stek Quornbiter til de er gyllenbrune. 
  4. Vask salaten og kutt den i biter. 
  5. Tilsett hakket rødløk, Quornbiter, bacon og hardkokt egg. Bland sammen med dressingen.
  6. Topp med litt revet parmesan.
Print oppskrift
Andre oppskrifter du kan prøve