Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Oppskrifter FOR ALLE

Asiatisk wok med squashnudler og Quorn-stykker

serves
Porsjoner 4
cooking time
10 Minutter
serves
217 cals * Per Serving
serves
4.0g sat fat * Per Serving

Ingredienser

  • 250 g Quorn-stykker
  • 1 ss matolje
  • 3 ss soyasaus
  • 3 ss risvin
  • 1 ss lønnesirup
  • 1 ss ingefærrot, malt
  • 1 ss kokosolje 
  • 2 squash, høvlet i tynne bånd/nudler med en grønnsaksstrimler eller gulrotskreller
  • 1 gulrot, skrell og skjær i fyrstikkstrimler
  • 2 vårløk, skivet
  • 125 g sukkererter, delt i to på langs
  • 2 pak choi, revet
  • 2 ss lønnesirup
  • 2 ss yuzu (eller hvis det ikke er å få tak i, prøv 2 deler mandarinjuice til 1 del grapefrukt)

Slik gjør du

Lag marinaden ved å blande marinadeingrediensene i en bolle. Rør inn Quorn-stykkene, dekk til, og la stå i kjøleskapet i 20 minutter.

Forvarm matoljen og stek de marinerte Quorn-stykkene i 4-5 minutter. Fjern og hold dem varme.

I den samme pannen woker du squashnudlene og de andre grønnsakene i kokosoljen i 4-5 minutter til de er myke.

Server på tallerkener, legg de marinerte Quorn-stykkene på toppen og hell dressingen lett over.

Print oppskrift
Andre oppskrifter du kan prøve