Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Oppskrifter FOR ALLE

Asiatisk Quornfarse i salatblad

serves
Porsjoner 4
cooking time
25 Minutter
serves
0 cals * Per Serving

Spennende rett med asiatisk inspirasjon som passer perfekt for en litt mer spennende middag

Ingredienser

  • 1 pakke Quornfarse
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 finhakket chili
  • 1 ss revet ingefær
  • 2 revne hvitløksfedd
  • 1 revet gulrot
  • 1/2 dl fiskesaus eller lys japansk soya
  • 1/2 dl ketjap manis (søt indonesisk soya)
  • Hakket koriander
  • 1 dl grovhakkede peanøtter
  • 1 hakket mango
  • 1 hakket avokado
  • 1 isbergsalat

Slik gjør du

  1. Varm opp oljen i en stor panne. Fres chili, ingefær og hvitløk raskt uten at det får farge.
  2. Tilsett Quornfarse og de revne gulrøttene og fres i ytterligere fire til fem minutter på middels varme. 
  3. Tilsett fiskesaus og ketjap manis og la det raskt koke sammen. 
  4. Pynt med hakket koriander. 
  5. Legg peanøtter, hakket mango og avocado i små separate skåler. 
  6. Plukk bladene fra salathodet og legg på et fat.
  7. Fyll hvert enkelt salatblad med deig og topp med peanøtter, mango og avokado.
Print oppskrift
Andre oppskrifter du kan prøve