Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Om QUORN

Et velsmakende sortiment

Quorn er perfekt hvis du ønsker å spise sunnere som en del av en aktiv livsstil, ønsker å ha kontroll på vekten din, eller hvis du vil ha inspirasjon til middager uten kjøtt.

I tillegg er produkter som Quorn™-Vegetardeig en god proteinkilde som du kan lage dine favorittmiddager av.

Hva er Quorn-produktene?

Quorn-produktene lages av mykoprotein. Mykoprotein er en ernæringsmessig sunn proteinkilde som er kjøttfritt, og som naturlig har små mengder mettet fett og store mengder fiber.

Mykoprotein lages gjennom en gjæringsprosess som ligner prosessen for å lage gjær som brukes i brød. Det har gode evner til å absorbere smaker som brukes i matlaging, noe som bidrar til et velsmakende måltid.

Perfekt sammen med en sunn og aktiv livsstil.

Bedre for deg og planeten 

Quorn-produktene lages av mykoprotein. Mykoprotein er et ernæringsmessig sunt protein som er kjøttfritt, og som naturlig har små mengder mettet fett og store mengder fiber. Quorn-produktene ligner kjøtt i smak, utseende og tekstur, perfekt for deg som ønsker å spise mindre kjøtt eller lage sunnere varianter av dine favorittmiddager..

Det begynte med en STOR idé

Røttene våre går helt tilbake til 1960-årene, en tid da man var genuint bekymret for vår evne til å produsere nok mat til alle i verden. Som svar på dette startet grunnleggeren vår, Lord Rank, et prosjekt for å finne en ny proteinkilde.